diumenge, 27 de gener del 2008

Alternativa al botellón

L'excel·lentíssim ajuntament d'Àvila ha llançat al carrer una campanya força curiosa i a la vegada útil. Es tracta d'una campanya d'antibotellón. De fet és el primer cop que sento parlar d'una campanya antibotellón com aquesta, normalment he sentit que aquestes campanyes és inflar els carrers d'urbana que et multen per beure al carrer.

Però no, aquesta és diferent. És una alternativa d'oci per a la gent jove. Una alternativa per a que la gent pugui divertir-se sense la necessitat de prendre ni una gota d'alcohol i encara menys fer-ho als espais públics de la ciutat, i així evitar la degradació d'aquests espais.

Doncs aquestes activitats les realitzen al poliesportiu municipal, i estan dirigides per uns monitors d'activitats esportives. I l'oferta que hi ha és força variada i per a tots els gustos, això si, no te res a veure en l'esport nacional de beure, emborratxar-se i ballar fins que et fan mal als peus. T'ofereixen activitats de bàsquet, futbol, pin pon, badminton, patinatge, hockey, tir amb arc, escalada en un rocòdrom, trivial pursuit, playstation (amb el Buzz i el Singstar), unes bicicletes molt estranyes que semblen un cart i un munt més que ara no recordo.

Val a dir que te força èxit en els nois i noies més joves, en els més grans doncs no massa, però per alguna cosa es comença.

És una forma entretinguda de passar la nit de divendres i/o dissabte sense gastar ni un cèntim, i passar-t'ho bé amb els amics.

Potser n'hauríem d'aprendre una mica d'aquesta proposta, no?

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ha tingut molt bona idea aquest ajuntament, s'hauria d'anar expandint la idea.

una abraçada.

Anònim ha dit...

Doncs a mi no m'agrada. Si té èxit serà per la novetat, però això no és cap alternativa seriosa. L'esport es fa de dia i la nit serveix per a fer quelcom diferent. Trobo genial que ofereixin aquest servei, però de dia!! De nit també està bé, però a la llarga no crec que tingui especial resposta.
Però no hem de deixar de reconeixer que és una alternativa a les entrompades genial, contra les quals fins ara s'ha lluitat, com tu dius, amb restriccions i policia, que és el pitjor que poden fer.

A més, la gent per sortir es perfuma, i allà el que faran és suar xDD

Sergi ha dit...

Això està molt bé al principi, però després se'n cansen, i allà no hi anirà ni cristo. O si, ves a saber, potser han trobat una solució real. El temps ho dirà.

Eva ha dit...

la veritat jo ho trobo una mica estúpid....per que si, potser els nanos de 13 anys hi aniràn...però els de 17 ho dubto molt....

Vier ha dit...

Oh, doncs em sembla una proposta magnífica. Normal que no atregui tant als nois més grans, però com a mínim pot servir per retardar una mica l'entrada en l'alcoholisme, i que d'aquesta manera sigui amb una mica mçés de seny.

Tu ja ho has provat o què?