divendres, 4 de gener del 2008

Carta als Reis

Ja fa temps que els nens han anat escrivint les seves cartes als Reis Mags, i suposo que també les han anat entregant als patges reials, que es troben per les ciutats recollint les cartes de tots els nens que els hi vulguin entregar. Si no ho han fet em sembla que avui encara hi són a temps, sinó hauran de encaminar-se cap a l'ordinador i reescriure-la digitalment.

Cal dir, que els reis, com la societat, s'han modernitzat molt per rebre les cartes de tots els nens i poder acontentar-los a tots. Recordo que quan jo escrivia la carta, de petita, amb tota la il·lusió tot mirant el catàleg de joguines per escollir els millors regals i els més bonics. Després t'encaminaves a entregar la carta al patge real.

Quan ja em vaig fer més gran, la cosa es va modernitzar una mica, ja podies fer la carta a través de telèfon. Trucaves al número reial, i t'atenia un patge al que li dictaves la teva carta. Força pràctic, perquè ja no l'escrivies tu, la dictaves.

Ara, ja fa uns anys, que els Reis Mags s'han connectat a la xarxa. Clar, tothom més o menys te un accés a internet proper. Doncs ara que també tenim a Ses Majestats connectats a la xarxa, podem escriure la carta on-line. Gairebé com enviar un correu electrònic. Fins hi tot es pot escollir a quin dels tres reis va dirigida la carta. La podeu escriure aquí.

No serà que no tinguem opcions per fer arribar la nostra carta als reis, perquè n'hi ha unes quantes. Això si, quan la escrivim, no ens oblidem de explicar-los a Ses Majestats, com ens hem portat, que tot i que ells ja ho saben, va bé recordar-ho.

Per si no sabeu com començar, podeu començar així:



3 comentaris:

Anònim ha dit...

mmm...
Ja feia anys que no sabia que demanar als reis. Potser és que els remordiments no em permetien tenir valor per a demanar que em regalessin res.
Finalment aquest any, els he demanat uns quants llibres, suposo que me'ls portaran...

Anònim ha dit...

Caram tu, ara per internet.
Els hi he escrit la meua carta. He demanat que blocat funcioni bé (ara torna a fallar). En Gaspart m'ha dit que es llegirà la carta.

Salut!

yourwinterwish ha dit...

Aniol espero que els reis hagin complert i t'hagin portat el que els vas demanar. Mai ens portem prou malament com per no demanar coses, el NO ja el tenim d'entrada, tot és provar-ho.

Roc aviam si en Gaspart ho ha pogut solucionar. Ja ho he vist que últimament la cosa no marxa massa bé.

Salut!