dimarts, 25 de setembre del 2007

i la festa s'ha acabat....

Després de 9 dies d'actes variats per a tots els gustos s'ha acabat la Festa Major de Tarragona d'aquest any.

Concerts, balls, revetlles i representacions variades han format el programa de festes (com cada any). Veritablement d'un any per l'altre només varien els grups i les orquestres que hi participen.

Les Barrakes d'aquest any, molt crítiques amb l'ajuntament i el POUM i esclar el dret a l'habitatge.

L'escenari de la Plaça del Rei oferint concerts més selectes que els de la plaça de la font, entre aquests hi trobem el fantàtic concert de Carles Belda i el conjunt Badabadoc que va acompanyar a la beguda convidada provinent de Berga anomenada "Mau Mau" (no em va agradar gaire, em quedo amb la beguda de la festa tarragonina).

La plaça de la font s'ha omplert amb Els Pets (què jugàven a casa) i Gertrudis, i també amb grups d'àmbit estatal com Fangoria i el Sueño de Morfeo

Com cada any, no podia faltar la pluja! hi ha portat forces problemes (ara ho suspenem, ara ho fem aquí, ara ho fem allà, ara ho retrassem...). El cert es que el seguici del 22 va ser una mica atropellat per aquesta causa.

Tot i no poder despedir la festa com cal (corrent la traca de la Rambla nova) degut a que la van suspendre, cal dir que entre mamadeta i mamadeta la festa ja ha passat i ara ens tocarà esperar a que arribi la de l'any vinent.

Santa Tecla gloriosa, mare dels tarragonins.

Què hi haurà demà per esmorzar?

Espineta amb Cargolins.

dijous, 20 de setembre del 2007

Sense llum


Aquest matí m'he despertat, i per sorpresa meva (o potser no) encara no hi havia llum! I dic encara, perquè la llum va marxar sense ni tan sols acomiadar-se ahir a la nit, i pel que sembla no te pressa en tornar, s'ho deu estar passant bé. Però potser ja podria tornar no? de fet fa com 12h i mitja que se n'ha anat...

Resulta que sense llum, en la societat que vivim no podem fer RES!. Bé, si que podem fer alguna cosa, com:
  • Treure el cap per la finestra i observar com passen els cotxes, i aprofitar per fer un estudi estadístic del color predominant dels que passen pel carrer de sota casa.
  • Mirar embadalits la paret i notar-li un petit cop que et promets que arreglaràs més tard
  • Començar a endreçar-ho tot de forma obsessiva (el desastre serà quan després vagis a buscar una cosa i no la trobis!)
  • Llegir un llibre! (aquesta es la meva preferida)
Bé, el fet és que podem fer milions de coses, sempre i quan sigui de dia i t'entri una mica de llum per la finestra. Això són quatre idees per si no en teniu cap. Però m'atreviria a dir que cap ens entreté tan o al menys ens manté distret prou temps com:
  • Engegar la televisió i fer zapping 4 hores perquè no hi fan res d'interessant
  • Obrir la nevera i treure'n un refresc o aigua fresqueta! (això si que ve de gust!!)
  • Jugar a encendre i apagar llums (els nens ho fan molt, deu ser molt divertit)
  • Cuinar
Adonem-nos que quan no hi ha llum, a casa no funciona res! i quan ha passat gaire estona comences a passar les fases de l'acceptació:
1. indignació: Com pot ser que se n'hagi anat la llum? Fecsa havia penjat un avis que no he vist quan he arribat? Es que se'n va la llum cada dos per tres! Això no pot ser...
2. desesperació: I ara què faig?? No puc fer res!! els veïns tenen llum?? fem un "apanyo"...



3. Resignació: Bé, quan vulgui ja tornarà
4. Acceptació: Llegiré un llibre mentre no torni...


Doncs a llegir el llibre, això es clar desprès de maleir els ossos de tots els treballadors de Fecsa.


"Fomentem un vici sa, llegim"




dimecres, 19 de setembre del 2007

L



Aquí comença el meu blog।

Crec que ara que he configurat aquest assumpte, puc dir que he aprovat la teòrica i la pràctica i que puc començar a circular pel món dels blogs.


Però duc la L així que no em demaneu gran cosa, les tecnologies les tinc una mica oblidades, i hauré de reprendre aquells llibres plens de pols de les lleixes de l'habitació. Però no patiu, mica en mica espero anar-ne aprenent,i anar agafant experiència per millorar-lo. Per cert, aquí quan temps dura el ser "learning"?


Doneu-me temps!

Com bé diu la frase feta:


"Mica en mica, s'omple la pica"