dimarts, 25 de setembre del 2007

i la festa s'ha acabat....

Després de 9 dies d'actes variats per a tots els gustos s'ha acabat la Festa Major de Tarragona d'aquest any.

Concerts, balls, revetlles i representacions variades han format el programa de festes (com cada any). Veritablement d'un any per l'altre només varien els grups i les orquestres que hi participen.

Les Barrakes d'aquest any, molt crítiques amb l'ajuntament i el POUM i esclar el dret a l'habitatge.

L'escenari de la Plaça del Rei oferint concerts més selectes que els de la plaça de la font, entre aquests hi trobem el fantàtic concert de Carles Belda i el conjunt Badabadoc que va acompanyar a la beguda convidada provinent de Berga anomenada "Mau Mau" (no em va agradar gaire, em quedo amb la beguda de la festa tarragonina).

La plaça de la font s'ha omplert amb Els Pets (què jugàven a casa) i Gertrudis, i també amb grups d'àmbit estatal com Fangoria i el Sueño de Morfeo

Com cada any, no podia faltar la pluja! hi ha portat forces problemes (ara ho suspenem, ara ho fem aquí, ara ho fem allà, ara ho retrassem...). El cert es que el seguici del 22 va ser una mica atropellat per aquesta causa.

Tot i no poder despedir la festa com cal (corrent la traca de la Rambla nova) degut a que la van suspendre, cal dir que entre mamadeta i mamadeta la festa ja ha passat i ara ens tocarà esperar a que arribi la de l'any vinent.

Santa Tecla gloriosa, mare dels tarragonins.

Què hi haurà demà per esmorzar?

Espineta amb Cargolins.