dilluns, 21 d’abril del 2008

Decepció

Segons el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, conegut com el DIEC, s'entén com a decepció a "Desengany de qui ha estat decebut". Desengany! mare meva, la veritat es que si, que ara que en llegeixo la definició, estic bastant desenganyada.


Últimament m'estic adonant de que sóc una persona amb massa optimisme, i massa esperança en la gent, i evidentment això comporta algun que altre desengany. Quan pregunto a algú si farà alguna cosa, i em respon amb un "No ho se" o amb un "potser", confio massa en que segurament les farà, i desprès quan arriba el moment, res de res.

Peco de tenir massa esperança i de confiar en excés en la gent. Això em porta, constantment, a decepcionar-me. Potser hauré d'aprendre a esperar menys de la gent, però es que de segons qui es impossible esperar-ne menys del que se n'espera.

Res, a superar, i ja en vindrà una altra.

5 comentaris:

Vier ha dit...

de segons qui es impossible esperar-ne menys del que se n'espera :P Collons, sembla que te n'han fet una de ben grossa.

Ànim, dona, la qüestió és aixecar-se, que de cada pal en sortim reforçats ;)

kapde ha dit...

No sempre rebs el que esperes dels altres. Per això és assenyat tenir sempre un pla B (i fins i tot un pla C) per si de cas fallen els anteriors.

La vida ensenya a no dependre més que d'un mateix, malauradament. L'alegria amb que vulguis viure-la depen de l'esperança que vulguis dipositar en els demés en funció del que volen compartir amb tu.

Desar en l'apartat reflexions mal estructurades des del llimb post-migdiada.

Salupetons.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Sergi ha dit...

Per això a mi em costa tant delegar, i passar certes feines a la gent. He de confiar molt en la gent que dic que facin segons què, i d'aquesta gent sé segur que les faran, i bé. S'ha de clitxar una mica la gent, que de penques n'hi ha a tot arreu.

Anònim ha dit...

"Peco de tenir massa esperança"?? No!! Això és virtut!! Has de ser conscient que et poden dir que no, però l'esperança no la perdis, perquè perdre l'esperança pot comportar perdre oportunitats pel simple fet de sentir-te vençuda quan no calia.