dijous, 4 de setembre del 2008

Toc, toc

Mica en mica tot retorna a la rutina que ens durà fins a les següents vacances.

Val a dir, que des que he acabat de treballar no havia tingut ocasió per escriure, ja que no tenia connexió, però ara porto un parell de dies que, com tothom, retorno a la rutina hivernal (tot i que aquest retorn, en el meu cas, és gradual per complert) i si que en tinc, i m'he posat davant del processador de textos buscant la inspiració per escriure quatre mots i penjar-los al bloc, però nois, no hi ha manera, i no serà que no tingui coses per explicar, però sembla com si al posar-me davant del redactor de missatges us ho vulgui explicar tot i al final no acabi explicant res i carai, us deixi sense una actualització.

Per això, avui m'he dit, prou! ja toca actualitzar i mostrar que encara segueixo per aquí,encara que encara no hi sóc al 100%. He vist, per això, que molts blocs estan fent una mena d'hibernació, i d'altres que han quedat aturats per les vacances, suposo que mica en mica tot s'anirà restablint. De moment, aquí us ho deixo.

Dono per despertat el desig d'hivern, desprès d'un estiu poc calorós i força entretingut.

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

ben retornat doncs

Sergi ha dit...

Doncs en el meu entorn l'activitat blogaire ha retornat ja del tot, la majoria de gent està d'allò més activa, per això acabo arribant aquí a l'hora que és. De moment ens conformem en saber que estàs bé, i que aniràs tornant. A veure quan ens fas cinc cèntims de totes aquestes coses que dius tenir per explicar.

Anònim ha dit...

Ueeii, és cert, molts blocs hi ha inactiu, però tot just ara sembla que tornen. Benretrobada tu també!!