divendres, 28 de març del 2008

Croniques Malteses (Part 3): Rabat, Mdina i Dingli

Els dies següents els vaig passar a Rabat. Allà és on menjava, jugava, dormia, feia amics, etc. i la veritat és que s'hi estava prou bé.

Rabat és la ciutat de Malta, amb més alçada (contant que és una illa està prou bé), i des d'ella pots veure vistes iguals o semblants a aquesta.



Aquesta ciutat, és més gran que Valletta, i entre les cases que es veuen al fons de la imatge està les poblacions de Sliema, Dirkinkara, Snt. Paul, Valletta, Taxien, etc. Coses a veure, propiament a Rabant, no n'hi ha masses, un munt d'esglésies i unes catacombes, però per mala sort meva, les catacombes estaven tancades i no les vaig poder visitar, que hi farem.

Mdina està enganxat a Rabat. Estan dividides per un mur immens que envolta la ciutat de Mdina, un mur que fa nou metres d'alçada. Són realment impactants, i la ciutat per dintre està molt neta i conservada.







Carrerons estrets, una catedral immensa amb dos rellotges un que marca l'hora i l'altre el dia que passa. El rellotge de dies no anava massa bé, suposo que això de l'any de traspàs l'havia trastocat.
La veritat és que és una ciutat d'alló més petita i vam decidir fer una petita excursió, a peu, es clar. Vam començar a caminar i diria que vam fer uns quatre quilometres i vam arribar a Dingli, població que té uns penya-segats d'allò més bonics.


Oooh, quina vista més bonica oi?


Aquestes plapes més fosques, suposo que ja us heu imaginat que són... pels que no teniu tanta imaginació tan sols dir-vos que és més fosc perquè hi ha més aigua, és a dir, més profunditat.

Xiquets que això ja s'acaba...

3 comentaris:

kapde ha dit...

Sembla un país ben bonic. Bones fotos...

Intentaré llegir sobre l'indret.

Besets.

Meister ha dit...

Ostres, sembla bonic el país. Em sembla que intentaré fer-hi una escapadeta viam si aprofito per agafar unes quantes monedes d'allí mentre pesco alguna solejada.

Anirem seguint el viatget.

Salut!

Vier ha dit...

Vaja, jo tenia l'esperança que les zones fosques fossin bancs de taurons :P