dimecres, 24 d’octubre del 2007

Collita d'ametlles

L'altre dia per la tarda, aquí a la residència estàvem força avorrits. En els nostres intents per fer alguna cosa entretinguda va sortir la proposta d'anar a buidar d'ametlles aquests arbres tan bonics que tenim al pati de la residència. La proposta va ser: "Porqué no vamos a coger esas almendras antes de que se pudran?". Doncs als 5 minuts estàvem carregats amb bosses de plàstic, un bastó i moltes ganes de buidar un ametller.


Comencem la nostra tasca, sacsejant el pobre arbre. Però, res de res! Així que ens armem amb el fantàstic bastó, i comencem a apallissar el pobre arbre, perquè ens deixi caure aquests fruits secs tan deliciosos. Si que cauen, però els més bons, com sempre, estan a dalt! així que ens enfilem a l'arbre i au! a seguir picant i picant, fins que el pobre arbre queda despullat de fulles i ametlles.

La feina bé després. Recollir totes les ametlles que han caigut al terra. Com que n'han caigut poques....
Un cop recollides, algú diu: "Vamos a comer almendras como minimo medio año!". Raó no li'n faltava. Perquè entre els tres que hi erem, vam collir sis bosses del "mercadona" plenes. Dues bosses per cada un... uff!

Bé, ara a deixar-les assecar un parell o tres de setmanes i ja estaran a punt per atacar-les!

A menjar fruits secs!




----------------
Mentre escrivia escoltava Dijous Paella - Ja n´hi ha prou d'aquest color via FoxyTunes