dijous, 18 d’octubre del 2007

La Fiesta del Novato

Com a totes les residències universitàries estatals, i m'atreviria a dir que internacionals, hi resideixen conjuntament "veterans" i "novatos". Fins aquí perfecte, el problema comença quan els "veterans" es dediquen a fer passar unes petites "proves" (per denominar-ho d'alguna manera) als "novatos" per a passar a ser dels "veterans". El cert es que els "novatos" porten l'etiqueta durant tot aquell any, fins que l'any vinent, en cas de quedar-s'hi, es converteixen en veterans de l'assumpte.


Resulta que aquesta nit, a la meva residència comença la tongada de "novatades" amb una festa. Li diuen "Fiesta del Novato", el cert es que no convida gaire a anar-hi aquest nom, ja partint de que fan anar a tots els "novatos" amb pijama i amb una etiqueta enganxada, perquè tothom vegi quin pijama gastes i a sobre sapiguin com et dius. A més a més, tenen preparats alguns jocs per a que la gent es pugui aprendre els noms. Així t'ho venen si més no. Però no es queda en jocs tan sols, resulta que al anar allà has de beure...perquè també és un "botellón", i la qüestió es que si no hi vols anar t'obliguen... Com t'han d'obligar a anar a una festa i a més a beure, si no et ve de gust?

Tan se val, si ets "novato" et toca pringar. Ja veurem si m'enganxen a mi, tot el que siguin obligacions, ben lluny!! jejejeje



----------------
Mentre estava escrivint escoltava Pastorets Rock - Baixant de la Font del Gat via FoxyTunes