Fa molt temps, vaig anar a un restaurant xinès a sopar. No ho vaig escollir jo, ho va escollir la persona que va muntar aquell sopar multitudinari on hi assistíem molts companys. I no el va escollir pel fet de provar coses noves, sinó perquè era el lloc més barat.
Recordo que ens van treure per sopar pollastre amb salsa agredolça i rollets de primavera, un arròs tres delicies i pa xinès que li deien. Resulta que aquells plats, excepte l'arròs tres delicies, el qual ja coneixia, no me'n va agradar cap, i això va provocar que no hi tornés a posar més els peus, i que evités el menjar d'aquell país.
Últimament, he tingut la sort de conèixer un noi xinès. Però xinès de "pura cepa", que dirien per aquí. Ve de Shangai, i quan li vaig explicar que a mi el menjar xinès no m'agradava es va proposar convencem de que el menjar xinès era bo, i que el pollastre amb salsa agredolça no era típic xinès i que els rollets de primavera no agraden a la majoria dels xinesos i que només es mengen a la festa de la primavera, per celebrar l'arribada de la primavera.
Doncs bé, vam organitzar un sopar, en el que ell cuinava menjars típics d'allà. I la veritat després de menjar-me aquells plats, suposo que va influenciar que ell és bon cuiner, vaig canviar de parer. Aquell sopar estava boníssim i no tenia res a veure amb el que havia menjat en el restaurant xinès. El menú va ser: tallarines fregides amb bolets una planta (em va dir el nom en xinès però no me'n recordo) i salsa Panda Brand amb sabor a ostra, arrós tres delicies amb melmelada de bitxo (això no em va agradar tant, era picaaant!!!) i finalment costelles de porc amb salsa agredolça (MMmmmmm... boníssimes).
Només cal dir que, el menjar xinès està molt bo, sempre que no sigui de restaurant.
Recordo que ens van treure per sopar pollastre amb salsa agredolça i rollets de primavera, un arròs tres delicies i pa xinès que li deien. Resulta que aquells plats, excepte l'arròs tres delicies, el qual ja coneixia, no me'n va agradar cap, i això va provocar que no hi tornés a posar més els peus, i que evités el menjar d'aquell país.
Últimament, he tingut la sort de conèixer un noi xinès. Però xinès de "pura cepa", que dirien per aquí. Ve de Shangai, i quan li vaig explicar que a mi el menjar xinès no m'agradava es va proposar convencem de que el menjar xinès era bo, i que el pollastre amb salsa agredolça no era típic xinès i que els rollets de primavera no agraden a la majoria dels xinesos i que només es mengen a la festa de la primavera, per celebrar l'arribada de la primavera.
Doncs bé, vam organitzar un sopar, en el que ell cuinava menjars típics d'allà. I la veritat després de menjar-me aquells plats, suposo que va influenciar que ell és bon cuiner, vaig canviar de parer. Aquell sopar estava boníssim i no tenia res a veure amb el que havia menjat en el restaurant xinès. El menú va ser: tallarines fregides amb bolets una planta (em va dir el nom en xinès però no me'n recordo) i salsa Panda Brand amb sabor a ostra, arrós tres delicies amb melmelada de bitxo (això no em va agradar tant, era picaaant!!!) i finalment costelles de porc amb salsa agredolça (MMmmmmm... boníssimes).
Només cal dir que, el menjar xinès està molt bo, sempre que no sigui de restaurant.
----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Lexu's - S'està fent fosc via FoxyTunes
1 comentari:
Doncs a mi el menjar xinès de restaurant m'agrada, per tant, el menjar fet a casa per aquest noi xinès, debia estar per llepar-te els dits. Quina envejaaaaa!
Publica un comentari a l'entrada