dilluns, 29 d’octubre del 2007

El futbol és racista

Estava llegint el diari, i m'he topat amb una noticia amb el següent títol:

Grada de pares racistes Imatge

Amb aquest títol, em temo el pitjor. Començo a fer suposicions, però finalment entro a la pàgina per llegir l'article sencer.


Llegeixo l'article de premsa, i per sorpresa meva (o no) em trobo que explica que han hagut de suspendre un partit de futbol de cadets perquè els pares de l'equip visitant es van inflar a insults contra 4 noiets que jugaven a l'equip local i que eren estrangers. Continuo llegint i, fixa't tu, també els han multat per aquest acte irrespectuós. Els han posat una multa de 20 miserables euros. 20 miserables euros!!!! Resulta que els pares tenen una actitud xenòfoba i irrespectuosa amb nois d'entre 14 i 16 anys, i gairebé els donen les gràcies.
Després veiem actes com el del noi dels ferrocarrils catalans i ens escandalitzem. Però veient com actuen els pares, com esperem que actuin els fills?

Definitivament, és una altra cosa que m'indigna.

si voleu llegir l'article el trobareu aquí (20 minutos Madrid) o aquí

----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Els Pets - Un món, dues classes de persones. via FoxyTunes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el que contes és bastant trist. ja se sap: de tal pal, tal estella.

Si t'agraden Els Pets, el pròxim 8 de novembre a les 22 hores es convertiran en el primer grup català que doni un concert en directe en Second Life. L'agència de màrqueting singular Elogia inaugura el centre comercial L'illa Diagonal amb aquesta activitat lúdica en la qual els assistents podran, a més de gaudir de la seva música, xatejar amb els membres de la banda i guanyar samarretes virtuals de Els Pets.

A partir d'aquest moment, L'illa Diagonal quedarà oberta a un sense fi de festes, exposicions, shopping… un nou espai en el qual gaudir de totes les possibilitats que obre aquest món virtual. No us perdeu el concert!

Jesús M. Tibau ha dit...

Aquestes actituds que, en teoria, no semblen gaire greus, però que es troben com a teló de fons de la nostra societat, són les que després condueixen a fets més greus i sense remei. Llavors tots ens lamentem.
Cal que tots reaccionem contundentment i de forma unànime contra aquestes accions.