dimecres, 23 de gener del 2008

2x01

(Veu en off)
Per primera vegada, i sense que serveixi de precedent, des del bloc Un desig d'hivern, s'ofereix el primer capítol de la segona temporada de Converses de darrere la porta. (Ueeee!, plas, plas, plas).

(comença la projecció, de la vostra imaginació, es clar)

Situació: les estudiants més aplicades de la residència es troben totes a la sala comuna de l'edifici "Caseta" tot estudiant, ja que com és ben sabut per tothom, ens trobem en poca d'exàmens, bé, es troben. Totes estaven molt concentrades amb els seus apunts i les seves cabòries, quan de sobte entra en acció lagallegaodiosa.


lagallegaodiosa: Me ha llamado puta! (tot cridant, tot i ser l'hora que era)

estudiantas: SSSShhhhhhhttttt! tia que estamos estudiando...

xafardera de turnu: quien te ha llamado puta?

lagallegaodiosa: pues mi ex.

incís: cal remarcar que lagallegaodiosa torna a estar disponible i sense compromís, ja que aquestes vacances de nadal ho ha dixat amb el noviu, per raons que ens explicarà tot seguit.

xafardera de turnu: peró por qué?

(les estudiantas deixen els seus apunts i cabòries a una vora i paren l'orella i escolten amb atenció)

lagallegaodiosa: pues me ha mandado un e-mail y me ha dicho que soy una puta y que va a colgar todas mis fotos en internet y se las va a mandar a mis padres...

xafardera de turnu: pero, haber, como que te ha dicho eso? que ha pasado?

lagallegaodiosa: pues resulta que estube hablando con su novia de allá, resulta que le habia dicho a la chica que ya lo habia dejado conmigo, cuando no era verdad. La chica me pidió que le dijera toda la verdad de él, y claro yo se lo conté todo, que si me decia eso que si me decia lo otro. Claro, supongo que ella se enfadó y le montó un pollo al chaval y ahora me manda un correo diciendome que soy una puta y que le he arruinado la vida y que por eso me va a joder a mi. Él me la arruinó mucho antes, y no por eso le voy a joder la vida.

xafardera de turnu: quiere colgar tus fotos en internet para que las vean tus padres y así arruinarte la vida?

lagallegaodiosa: tia, que no son fotos cualquieras, que si las ve mi padre me pega un bofetón que me gira la cara y me echa de casa. Tia que puedo hacer?? va a colgar todas mis fotos en internet.... que hago, que hago?? Y mañana tengo un examen, JODER! como coño hago yo el examen?

una estudianta: pues denunciale coño, que tu tienes unos derechos de imagen y esas fotos no las puede colgar sin tu permiso, es ilegal.

lagallegaodiosa: que tengo un examen mañana, joder! que si mis padres ven esas fotos me matan.... como siga todo así, yo me....

Continuará.....

Que millor que encetar el centenar de posts amb un capítol de Converses de darrere la porta?? jeje certament, ja porto 100 posts.




I ja vé el post 101, i el 102, i el 103... i que en vinguin molts més.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Que interessant que es posa, que interessant! Ja passaràs l'adreça d'on pengen les fotos de lagallegaodiosa, que així la coneixem, i si és en una postura compromesa millor.

Felicitats per la centena de posts.

Vier ha dit...

Hehehehe, que entretingut :)

I com tenia el mail de l'altra? I tu que no tens exàmens, què feies per allí, caçar la notícia?

Això de les fotos de l'ex és tot un clàssic, Internet va ple de vídeos i imatges amb títols de l'estil mira cómo folla la guarra de mi ex. La gent està fatal :P

L'enhorabona pels teus primers cent. Esperem que segueixis publicant a tan bon ritme durant molt temps!

Unknown ha dit...

aixó és interesant!!! felicitats pels 100!!! una abraçada.

Anònim ha dit...

Com ens pots deixar així!!!!! xD Que fort tia, quines histories la noia aquesta, estareu distretes doncs!

Pau ha dit...

Volem les fotos! volem les fotos!

;)

petonets,,.

Albert_stk ha dit...

Això li passa per deixar-se fer fotos marranes.
Felicitats pels 100

yourwinterwish ha dit...

Gràcies a tots per l'aculliment que ha tingut aquest primer capítol. Val a dir que no se si podré aconseguir aquesta adreça perquè no se si es penjarà, en tot cas ja ho sabeu, que tota la informació us la retransmeto.

Salut!