dijous, 31 de gener del 2008

Color Esperanza

Portem tota la setmana preparant la festa que es fa demà a l'escola. Demà celebrem el dia de la Pau, i Carnestoltes. Tot i que el dia de la Pau va ser ahir, i que Carnestoltes és dilluns, han preferit ajuntar les dues festes i fer-ne una.

Des del departament de música, hem estat ensenyant una cançó en motiu del dia de la Pau. L'hem estat ensenyant a tots els cursos, des de 1r de Primària fins a 6é. Evidentment els més grans se la saben complerta i molt millor, però això no treu que els més menuts no la cantin, se la saben força bé també. Això si, tinc la cançó aborrida de sentir-la una hora si, i una altra també, sort que ja s'acaba.

Demà els nens vindran tots disfressats a l'escola, serà molt bonic de veure. I cap allà a mig matí ens ajuntarem tots els cursos, inclús pàrvuls al poliesportiu municipal per celebrar la festa, que inclourà, a part de la cançó cantada per tots els alumnes de l'escola, una desfilada de carnestoltes per a que cada nen pugui lluïr la seva disfressa. I quan tot això hagi acabat, posarem música i tothom a ballar, que es Carnestoltes, això si amb molta Pau i harmonia.

Aquí us deixo amb la cançó que demà, un exèrcit d'aproximadament 600 nens cantaran, tots junts, al poliesportiu municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ohh!! Quin espectacle! A veure si us graveu i ho pengeu al youtube! :p

yourwinterwish ha dit...

Roc llàstima, que no fessim video. Va ser espectacular.

Salut!