dimarts, 18 de desembre del 2007

Carta al Fred

Benvolgut senyor Fred,

Se que ens trobem en l'època de l'any que li pertoca, ja que suposo que al inici dels inicis amb la seva companya, la Calor, vàreu acordar que vostè entraria en acció a l'hivern i la seva companya a l'estiu. També se que hi ha d'haver un dia en l'any que comenci a actuar, però es que encara no estem preparats per a la seva arribada.

Contàvem que vostè arribaria el dia 21 de desembre amb la data d'entrada oficial a l'hivern, però el fet que s'hagi avançat ens ha agafat a tots una mica desprevinguts. El cert és, que encara que hagués arribat amb l'entrada oficial de l'hivern ens hauria agafat de forma inesperada, perquè no se com és que mai l'esperem, i sempre ens acaba agafant per sorpresa.

La seva entrada tan enèrgica ens ha agafat, com ja he dit, molt desprevinguts i a molts sense la roba necessària per afrontar-la sense agafar un refredat o una grip monumental. Per tal d'evitar possibles malalties, m'agradaria demanar-li, si no es molta molèstia, que no arribés amb tanta energia, i que fes una entrada una miqueta més gradual, ja que per a nosaltres seria més fàcil adaptar-nos.

Espero la seva resposta el més aviat possible.

Atentament,

yourwinterwish

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Cert que el fred sobtat ens agafa a tots en bragues, però l'hivern porta fred, i amb el nom del teu blog, ja saps al que t'atenys...

Vier ha dit...

Benvolguda srta. yourwinterwish,

Agafi's fort, que a Ávila li tinc molt apreci.

Atentament,

El Fred

Unknown ha dit...

Li podriem dir al fred que vingui sol, sense constipats, tots sabem que n'es un gran expert. una abrçada!!

yourwinterwish ha dit...

xexu si a mi el fred m'agrada, de fet prefereixo l'hivern a l'estiu. Però es que aquí a Ávila ha passat d'un extrem a l'altre en qüestió d'hores.

Vier gràcies per trametre'm la contestació del Sr. Fred tan ràpidament.

Miquel es que sol s'avorriria. Què seria d'un hivern sense costipats?

Roc ha dit...

El teu article és tan original com sempre :D Una carta al fred :)
Ara que jo avui a la feina he estat tota la tarda arromangat fins dalt perquè tenia calor! Però no, de fred en fa... Tot i que jo no he notat un canvi brusc.

Anònim ha dit...

Molt bé, hom! a veure si n'apren una mica, que sempre va esverat. O es despista i no arriba mai o arriba de sobte i ens deixa fets pols, anosaltres i a les pobres plantetes que no tenen bufanda.

He vingut avui per prime co des d'un cel vermell

yourwinterwish ha dit...

Roc sang això ho fan a molts llocs. Calefacció al màxim no fos cas que passèssim el mínim fred.

Carme rosanas Si el fred ja te aquestes coses, millor estar sempre ben preparat. Benvinguda.

Anònim ha dit...

Ei no, que sóc mecànic i treballo en un taller. De calefacció no n'hi ha pas. Bé, un parell d'estufes, però t'hi has de ficar a un pam per notar-les (i el taller és una nau industrial). Així que de fred no. Però també s'ha de comptar que sóc maresmenc. Quan avui he baixat del tren a Ripoll volia tornar a casa de seguida xDD Collonsss quin fred que us fa pel nord!