dissabte, 15 de desembre del 2007

Competim!

Aquí en aquesta residència, tenim una competició ben curiosa (o al menys això crec que és, perquè sinó no m'ho explico). Consisteix en veure qui es capaç de molestar més a la resta de residents. I el premi de la competició, quin deu ser? potser un megàfon per poder-ho comunicar, sense ni tan sols haver d'alçar la veu i quedar-se afòniques... o potser millor una porta de ferro que grinyola per substituir la que tenen... no ho se, s'accepten aportacions.
Les regles de la competició són les següents:

  1. Els participants tenen que molestar a la resta de residents.
  2. No està permès cap acte falti el respecte a la persona de forma psicològica i/o física
  3. Qualsevol participant que no arribi a un mínim grau de "mol·lestació" i/o que no compleixi alguna de les regles quedarà descal·lificat.
  4. Les hores en que es durà a terme la competició són de 0 a 24h
  5. El jurat estarà format pels residents no participants.

Bé, els participants ja han començat a demostrar les seves habilitats. Hem pogut veure actituds de obrir la porta a batzegades i tancar-la de cop a les 4 a.m, també tenim la habilitat de còrrer pel passadís del segon pis tot trepitjant el màxim fort possible. A més a més, hem pogut veure com es poden moure els mobles d'una habitació fent el màxim soroll possible. I finalment, un dels millors comportaments i amb possibilitat de ser el guanyador, és el de posar-se a xerrar a veus al passadís comunicador de les habitacions a les 3 a.m... Això són quatre pinzellades del que podem veure en aquesta competició. Hi ha molta igualtat entre els competidors, el jurat ho té difícil per a poder decidir qui serà el guanyador. Però de moment, encara té temps per a fer-ho li queden 6 mesos per observar i prendre la decisió.



Us aniré mantenint informats de l'evolució de la competició.

Apunt
Jo, com ja us deveu imaginar, no hi participo i formo part del jurat, ja que jo això de molestar tant a la gent no ho faig gaire bé. Potser perquè considero que tot el que fan els participants es una manca de respecte, ves a saber.

----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Gertrudis - Quitxalla via FoxyTunes

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Torna a casa noia, no sé què hi fas allà, però torna a casa d'un cop, que acabaràs parant boja. No hi havia un lloc més a prop per anar?

Anònim ha dit...

ufff!!! Jo no podria viure amb tot això que ens expliques.

Terra ha dit...

No ho portaria gens bé viure a la teva residència. La veritat és que ho trobo una manca de respecte. Vaig viure molts anys al barri gòtic i sé que és que la gent et desperti amb els seus sorolls pel carrer.
Salut!

yourwinterwish ha dit...

Xexu aviat, aviat, aviat tornaré a casa per nadal i descansaré d'aquests sorollos

roc sang una s'hi acaba acostumant

Terra si, és una manca de respecte i jo també ho trobo, però a part de sortir i esbroncar-les no puc fer gran cosa més.

Salut!