divendres, 16 de novembre del 2007

Una partida de parxís

Estava rememorant aquelles tardes/nits d'estiu que ens hem passat jugant al parxís. Aquell joc de nens, i de no tan nens. El cert es que era un entreteniment fantàstic, pels moments d'avorriment.

Però senyors meus, potser no ho sabíeu, el parxís crea addicció!

Si perquè quan fas una partida, i l'acabes en vols fer una altra i una altra i una altra... bé, això només ho pots fer amb el parxís de 4, en el que tardes 20 min en fer una partida lleugera (quan tens pràctica totes són lleugeres). Quan ja t'has avorrit dels parxís de 4 passes a un nivell superior, el parxís de 6, en el que en mols casos les partides s'acaben decidint amb una oca, perquè ja portem massa estona jugant. El cert es que com més caselles té un parxís més massacre es torna.

M'agrada recordar
aquelles partides de parxís en les que et mataven 25 cops i en moltes ocasions acabaves intentant abandonar el joc perquè estaves fart de no treure cincs per poder sortir de casa, o que anaves guanyant i et mataven just quan estaves a la porta de casa i al final acabaves perdent... són moltes les històries que poden sorgir d'una partida de parxís. Imagineu-vos si se'n fa una per dia com a mínim...
Per aquesta mateixa raó, he pensat que aquesta taula de jardí, ens aniria d'allò més bé per realitzar les nostres partides multitudinàries.


Què me'n dieu?

----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Metallica - One via FoxyTunes

4 comentaris:

Roc ha dit...

Oh caram, una taula de parxís per a parelles!! I on es troba això? Pels parcs podem veure taules amb caselles per jugar a escacs, al costat de les taules de tennis taula, però de parxís no n'he vist mai.
Tothom ha jugat més d'un cop al parxís, quin gran invent! Però jo ja fa anys que no en toco cap :s Algun dia hi haurem de jugar!

Pau ha dit...

Sense pensar-ho: Si! :)

Aviam si quan tornes podem estrenar el de 8.

Petons des de Barcelona.

Vier ha dit...

Mira que sembla un joc absurd, però té una d'estratègia que ho flipes. A mi no se'm dóna gens bé :-(

Anònim ha dit...

Jo de tant en tant faig partides de 4 apostant calés, addictiu i divertit a tope.