dimarts, 20 de novembre del 2007

Racista no, por dios!

Ahir a la nit, després de sopar, com cada nit, me'n vaig anar a la sala comuna a xerrar una estona amb els companys de la residència. Cal dir que la majoria de companys amb qui tinc assiduïtat són policies nacionals o opositors al cos de policia nacional.

El fet, es que ahir es va asseure a la nostra taula, un noi que va anar al partit de la selecció espanyola, a Madrid. Resulta que aquest noi, es va trobar enmig d'una baralla entre feixistes i antifeixistes, i no se li va acudir res més que posar-se a gravar-ho amb el mòbil. Amb tot això, un policia nacional que estava allà, el va fer fora del local i li va fer esborrar el seu, segons ell, brutal vídeo.

Bé, la qüestió ve, quan es posa a criticar a la policia nacional, suposo que només ho fa per "burxar" als policies presents. Però en un moment de la conversació, va deixar anar la brillant frase de: "Si es que si los maderos no estubieran todo iría mejor". Valga'm Déu! en bon lloc ho va anar a dir. Van estar com mitja hora (potser va ser una hora...) parlant sobre el tema. Tot i que només va poder debatre-ho amb un dels policies, ja que la resta, quan van veure de quin pal anava, van passar d'ell.

Al final, els pobres policies i opositors van retirar-se, ja que no aconseguien fer reflexionar al noi. Quan aquests van marxar, el noi que no es "fascista" ni res, va començar a posar-se amb els negres, amb els xinesos, amb els jueus... uff amb tot el que, segons ell, era diferent a ell.

Vist per on anava la conversació, li vaig deixar anar: " Pero es que tu lo que eres es un racista!", la contestació no em va deixar indiferent perquè va contestar-me: "No racista no, organizado. Los negros allá, los xinos allá... todos tienen un lugar. Si dios los separó y los puso allí, pues fué por alguna razón."

Bé, no tinc res més a dir. En una altra ocasió ja us parlaré de les seves paraules i opinions dels catalans, però es que ara seria massa....

----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Obrint Pas - Respecte via FoxyTunes

3 comentaris:

Roc ha dit...

Caram quin home. Racista sens dunbte si no sap tolerar altres races. És que no hi ha volta de full.
I amb això dels policies no deixa de tenir raó. La policia podria fer una bona feina, però tot sovint no és així. Constantment coneixem casos d'abusos d'autoritat. I fins al punt de saber que la policia tortura físicament i psicològica a les persones. L'altre dia fins i tot sortia al diari, començava dient "Amnistia Internacional (AI) ha denunciat que els actes de tortura i maltractament per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l'estat espanyol no són "aïllats", sinó que es donen a totes les comunitats autònomes i tenen una "impunitat gairebé total"". A veure si em surt l'enllaç: clic aquí.
Aleshores hem de defensar la policia? Podria ser una bona eina, però es converteix, com els exèrcits, en un instrument que ataca els seus propis principis.
Jo no podria viure on vius tu, pel que veig.

Anònim ha dit...

Mentre existeixi una immigració tan massiva i descontrolada com la actual les actituds racistes com les d'aquest brètol augmentaran.

Vier ha dit...

Molt heavy aquest paio. Em pregunto perquè Déu no l'instal·la permanentment a la tassa del vàter.

He de dir, però, que em sorprèn que "la madera" no se'l mengés amb patates en sentir tantes tonteries sobre "el cuerpo policial". Tens uns companys de resi bastant civilitzats, sembla.