dimarts, 20 de novembre del 2007

Monòlegs: Segona part

El dissabte hi va haver un altre monòleg al bar Central Park, d'aquí Àvila. En aquesta ocasió li va tocar la oportunitat al monologuista Boto (Jose de la Casa Boto) el qual anteriorment realitzava monòlegs amb el seu company Juanki (Juan Carlos Muñoz), però que actualment van per lliure i actuen per separat.

El monòleg va estar força bé, tot i que em va agradar molt més el de la setmana passada. Aquesta setmana però, el monologuista Boto va fer participar al públic en el seu monòleg tot demostrant el seu talent d'improvisació. El tema del monòleg però, deixava força que desitjar, ja que posava per entremig molts personatges famosos que si no estaves enganxat a la TV ni tan sols sabies qui eren.


En fi, però per riure una estona, encara que no tant com l'altre cop, ja va bé.


Em sap greu no poder-vos reconfortar amb un vídeo d'aquest monologuista com vaig fer la setmana passada. Però si el voleu veure té un programa al AXN els diumenges a les 8 del vespre.

Per cert, han allargat el cicle de monòlegs amb una actuació més. Ja us aniré explicant.

----------------
Mentre estava escrivint, escoltava La Fuga - Por verte sonreir via FoxyTunes

1 comentari:

Eva ha dit...

a mi els monòlegs no m'acaben d'agrdar, és un genere d'humor pel qual has de ser MOLT BO per fer gràcia realment.... hi ha cada pallús que es creu el rei de l'humor que fot llàstima....

per cert, t'he nominat per un meme http://evadiari.blogspot.com/2007/11/meme-temps-enrere.html