dimecres, 14 de novembre del 2007

Mare meva! s'acaba el món!

Des de la meva habitació tinc la sort (o la desgràcia) de poder escoltar a les meves veïnes xerrar. Últimament les conversacions són tan productives.... un petit exemple de la conversació que mantenien ahir, a veus i amb la porta de la seva habitació oberta: (Transcric en el castellà, degut a que la conversació la vaig escoltar en castellà gallegat)

Subjecte A, dona de 22 anys, provinent de Gàlicia (concretament Santiago de Compostela) amb una forta preocupació per la humanitat.
Subjecte B, dona de 19 anys, provinent de Castilla y León (concretament de Bèjar), que creu que l'edat és una cosa que es contagia, es a dir, que apropant-se a les dones més grans, ella també serà més gran.

Subjecte A: Mañana me hacen la foto de la orla.
Subjecte B: A mi ya me la hicieron hace 15 días
Subjecte A: Tienes que ayudarme, porque mañana no se que maquillaje usar.
Subjecte B: Cuales tienes?
Subjecte A: Tengo el natural y el rosa. Normalmente cuando voy a clase me pongo una base de maquillaje natural, mañana me la pongo rosa?
Subjecte B: Pues no se, la que tu creas.
Subjecte A: Bueno, pues mañana me pondre una base rosa, que asín destacaré más mis mofletes.

La meva ment, després de sentir totes aquestes preocupacions va haver de desconnectar, perquè es va començar a plantejar coses com: "El pintallavis vermell "putón" (perdoneu l'expressió) o rosa "pijo"? o base de maquillatge natural o més morena??"
Bahh!! bajanades!
La qüestió és, que la continuació de la conversació a arribat aquest matí, en concret migdia. El Subjecte A ha tornat, després d'una sessió fotogràfica, i el monòleg que ha mantingut, ja que la persona que l'escoltava (si es que n'hi havia alguna) no ha obert la boca, bé si, però no ho ha fet fins al final. La conversació ha anat més o menys així:

Subjecte A: Tia! estoy super enfadada. Mira que es fácil hacer una foto, además que yo siempre quedo bien, pues no, me ha dicho, ponte mirando al frente, luego ponte mirando al lado, me ha hecho dos fotos, pero mal, mal, mal. Que ese no es mi perfil que yo quedo mejor de frente, y se lo he dicho y el fotografo ha pasado de mi. Al final me ha hecho dos fotos y luego me ha dado escoger y yo ya se lo dicho, escoge la que más te guste, porque a mi no me gusta ninguna. Es que he quedado mal mal mal. Pero tia, que yo en las fotos núnca quedo mal! que yo siempre quedo bien. Pues en la foto de la orla, voy y quedo mal, por culpa del cateto del fotografo.
Subjecte X: Tia, seguro que no has quedado tan mal.
Subjecte A: Porque no lo has visto, que sinó estarías conmigo de que he quedado mal mal mal! Es que estoy muy enfadada, joder!

Si senyor! quina conversa més productiva. És que les preocupacions del món estan a l'ordre del dia, ja ho veieu. Perdoneu, que al principi m'he oblidat d'una característica del Subjecte A molt important: creguda i egocèntrica. Perdó, són dues però és que salten tant a la vista!

Ja ho veieu, si la noia no surt bé a la foto s'acaba el món! és tan important!!


----------------
Mentre estava escrivint, escoltava Extremoduro - La vereda de la puerta de atras via FoxyTunes


2 comentaris:

Roc ha dit...

haha Tens el circ a casa.
D'alguna manera han d'omplir el temps, i d'alguna cosa han de parlar, encara que sigui tota sola...

Unknown ha dit...

Que ford!!!